Oana Roman a ajuns la capătul răbdării, din cauza criticilor pe care le primește în mediul online: „Fac ce vreau eu!”

 

Oana Roman a ajuns la capătul răbdării, din cauza criticilor pe care le tot primește în mediul online! Vedeta le-a transmis un mesaj dur tuturor oamenilor care i-au impus lucruri de-a lungul timpului și care au pus-o la zid.

Mai tranșantă ca niciodată, Oana Roman și-a exprimat părerea despre persoanele care o critică în mediul online. Vedeta este una dintre cele mai active personalități din showbiz, în mediul virtual. Iar odată cu celebritatea pe internet, vin și criticile de care s-a săturat până peste cap.

Deși este conștientă de faptul că este imposibil să primească numai comentarii pozitive atunci când postează ceva pe internet, Oana Roman a ținut să îsi punctul de vedere în ceea ce îi privește pe cei care comentează aiurea și care îi dau lecții despre cum să fie o mamă mai bună.

Vedeta le-a spus celor care o urmăresc pe contul său de socializare că nimeni nu are dreptul să îi spună ce să facă și cum să facă, deoarece ea este ce este mai bine pentru ea. Mai mult de atât, Oana Roman s-a luat și de oamenii care îi atrag atenția în privința modului în care își educă fiica, transmițându-le un mesaj dur și la obiect.

„Nu îmi impune. Nu sunteți voi în măsură să îmi impuneți lucruri. Nu frate, eu fac ce vreau eu. Dacă nu-ți place ești absolut liber să nu mă urmărești!”, a fost replica Oanei Roman pe Instagram!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest