Oana Zăvoranu, umilință supremă pentru Oana Roman și Pepe: „E scai agățată de bichonul de Pepiță, când nu mănâncă”

 

Oana Zăvoranu a lansat o nouă serie de atacuri la adresa Oanei Roman și a lui Pepe. După ce fiica lui Petre Roman i-a luat apărarea artistului în scandalul de proporții pe care îl are cu Raluca Pastramă, „Querida” a făcut-o praf prin intermediul unui mesaj pe contul ei de socializare.

Nici bine nu a călcat Oana Roman în platoul emisiunii „Showbiz Report” pentru a comenta ce anume s-a întâmplat, de fapt, între Pepe și Raluca Pastramă, în parcarea, în care s-a speculat că bruneta ar fi fost agresată de artist, că Oana Zăvoranu deja a luat-o în vizor și a etichetat-o drept o „oportunistă” care se bucură de orice fărâmă de celebritate.

„Gata, a găsit motiv Rasputia să meargă la TV să mai zică cum slăbește și ce „frumoasă” e. Deși nu interesează pe ABSOLUT nimeni nimic din ce face sau zice, acum e scai agățată de bichonul de Pepiță care n-are bani de avocat și o trimite pe asta săgeată oriunde... dacă e ceva care filmează sau face poze ea e acolo mă.”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de socializare.

Mai mult de atât, Oana Zăvoranu și-a exprimat părerea și în ceea ce privește presupusa agresiune exercitată de Pepe asupra soției sale, Raluca Pastramă, părere care a venit însoțită de un alt atac la adresa Oanei Roman.  

„Păi Rasputia știe chestii d-astea, că ea e avocatu’ și muscă pe perdea în timpul liber. Că ea are numai timp liber când nu mănâncă orice. Eu nu mă pricem. Mie mi se rupe și mi se-ndoaie, să se bată până le vine rău și după iar să se bată și după să se „împece și să nu se mai ceartă niciodată”, a mai spus Oana Zăvoranu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest