Pepe și Raluca Pastramă se războiesc pe avere! Pentru ce afacere luptă din răsputeri artistul

 

Deși inițial divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă se anunța a fi unul discret și pe cale amiabilă, odată ce a ieșit la iveală infidelitatea femeii, lucrurile au luat o întorsătură dramatică! Acum, artistul și mama fetițelor lui au ajuns să se războiască până și pe avere!

Războiul dintre Pepe și Raluca Pastramă este departe de a se fi încheiat și spunem asta pentru că scandalul dintre ei s-a extins și pe partea de afaceri. Chiar dacă atunci când a făcut anunțul divorțului de partenera de viață, artistul mărturisea că despărțirea va fi una liniștită, fără scandal, iată că lucrurile s-au schimbat radical.

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă a încercat contestarea hotărârii AGA, luată pe data de 3 decembrie, în legătură cu activitatea firmei care administrează grădinița ce funcționează în casa părinților săi.

Acțiunea a fost făcută împotriva lui Pepe, în ciuda faptului că artistul nu avea nicio legătură cu grădinița, semn ce dovedește că acesta ar fi putut interveni în deciziile managementului grădiniței, lucru care nu i-ar fi convenit deloc brunetei.

Mai mult de atât, dorința de a-l înlătura definitiv pe Pepe din afacerea în care amândoi au investit ar putea fi și accentuată și de teama ca acesta să nu acționeze împotriva ei, dat fiind că a băgat mai mult de 450.000 de euro în afacere, pentru a-i îndeplini unul dintre cele mai mari visuri soției sale.  

Pe lângă grădiniță pe care au construit-o împreună, Pepe și Raluca se vor război și pentru custodia celor două fete, dar și pentru alte afaceri de mai bine de jumătate de milion de euro. O altă investiție pe care au făcut-o împreună a fost un salon de frumusețe, care a fost închis pe timpul pandemiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest