Răspunsul dur al soției lui Flick, după ce mulți au pus la îndoială fericirea din mariaj: „M-au numit penibilă. M-au jignit”

 

Sătulă de gurile răutăcioase care au insinuat că fericirea pe care o etalează pe social media, alături de Flick, este falsă, Denisa Hodișan le-a dat un răspuns dur tuturor celor care au pus-o la zid!

Contactată de reporterii Antena Stars, soția lui Flick a mărturisit că tot ce postează pe social media alături de partenerul de viață este 100% real. Denisa Hodișan este de parere că persoanele care au pus la îndoială fericirea din mariajul cu omul de radio au acumulat prea multe frustrări de-a lungul vieții și le este greu să creadă în dragoste adevărată.  

„Trăim lucruri frumoase și normale, dar din nefericire sunt tot mai rar întâlnite șid e aia sunt conteste de multe. În opinia multora așa ceva este imposibil să existe. Noi am ales să împărtășim povestea noastră pe social media, pentru că asta este viața noastră reală. Și da, îmi face plăcere în aceeași măsură în care postez cu mine, să postez fotografii cu soțul meu. Sunt foarte multe fete care sunt inspirate de povestea noastră și care ne mulțumesc că am făcut relatia publică. Și atunci îmi face plăcere să împărtășesc ceea ce trăiesc. Cred că persoanele care nu au parte de așa ceva și care nu au în jurul lor exemplul de o relație frumoasă, contestă și se leagă de alte lucruri. Și atunci încep cu alte jigniri.”, a spus Denisa Hodișan, exclusiv pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, Denisa Hodișan a mărturisit că au existat persoane care i-au spus verde în față că nu o plac din cauza modului în care a decis să își expună relația cu Flick.

„Doar 2 persoane au avut curajul de a-și exprima faptul că nu mă plac. Am primit un mesaj mai lung în care mi-au spus că mă apreciau, dar că acum sunt penibilă, pentru că nu am cum să fiu atât de fericită.

Cu siguranță, în momentul în care ai un soț care te înșală, care nu te respectă sau nici nu are în minte de a te ajuta cu două plase când urci. Eu sper ca în final și persoanele care nu cred în iubirea adevărată, să ajungă să îmi dea dreptate și să trăiască. Pentru că până la urma urmei, despre asta este vorba!”, a mai spus soția lui Flick pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest