Serghei Mizil, atac dur la adresa lui Mădălin Voicu: “S-a certat cu toată lumea. Nici la botezul singurului său nepot nu a vrut să vină!”/ VIDEO

 

Serghei Mizil a lansat un atac furibund la adresa lui Mădălin Voicu, după ce fostul politician l-a învinovățit pe afacerist pentru destrămarea prieteniei de 50 de ani. Deși a trecut o perioadă destul de lungă de când cei doi nu s-au mai afișat împreună, nu s-a aflat niciodată concret ce anume i-a făcut să renunțe la camaraderie... până acum. În exclusivitate pentru Antena Stars, Serghei Mizil a dezvăluit de ce l-a exclus definitiv din viața lui pe fostul politician, dar și care este, de fapt, relația acestuia cu copiii lui.  

Multe s-au scris și multe s-au spus despre motivele care ar fi condus la destrămarea prieteniei de mai bine de jumătate de secol dintre Serghei Mizil și Mădălin Voicu. Deși păreau de nedespărțit, ruptura dintre ei s-a produs brusc, fără ca cei din jur să înțeleagă ce anume i-a făcut sa ia decizia de a nu mai vorbi deloc unul cu celălalt.

Serghei Mizil a dezvăluit că deși a fost avertizat, de-a lungul timpului, de foarte mulți apropiați să renunțe la prietenia cu Mădălin Voicu, din cauza atitudinii superioare și a caracterului îndoielnic de care a dat dovadă în mai multe situații, afaceristul nu a plecat urechea la vorbele persoanelor de lângă el și a continuat să îi fie alături.

Ulterior, ruptura s-a produs, iar Serghei Mizil a observat modul în care se comportă Mădălin Voicu cu familia lui, blamându-l și pentru faptul că a ales să nu meargă la botezul singurului său nepot din orgoliu.

„Omul e..., înțelegi? Adică, tot ce vedeți voi că spune la televizor cu copiii... el nici nu își vede copiii, nici nu îi bagă în seamă, nimic. E un..., un..., un... și un... Toată lumea spune: „De ce nu ți-ai dat seama?”. Mi-am dat seama, dar atunci nu conta. Eram copii. După, a început să facă toate măgăriile, dar nu mie, la toți prietenii, că el nu s-a certat doar cu mine. El s-a certat absolut cu toată lumea. Cu toate că cele mai frumoase amintiri sunt legate de el, că de aia nu am cum să nu spun. Făcea și el parte din povestirile alea pentru că așa a fost să fie. (...) Nici la botez nu a vrut să vină, la singurul nepot. Eu i-am spus fiului său: „Băi, dacă pe ăla îl deranjează că vin eu, nu vin” și i-a spus, iar el a zis: „Nu, băi, că eu sunt sătul de botezuri”. Cum dai un răspuns fiului tău, singurul tău nepot că tu ești sătul de botezuri și nu vii? Nu cred în nicio suferință”, a spus Serghei Mizil, în exclusivitate pentru Antena Stars.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest