Tatăl Ralucăi Pastramă, în spatele divorțului dintre fiica sa și Pepe! Amănunte șocante!

 

Spynews.ro a aruncat bomba! Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă devine din ce în ce mai controversat! Noi informații au ieșit la iveală și se pare că cel care se află în spatele despărțirii brunetei de artist este nimeni altul decât Ion Pastramă, tatăl Ralucăi!

După ce a anunțat că divorțează, dinamica relației dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a schimbat fantastic. Bruenta a obținut un ordin de restricție pe numele artistului, după ce acesta ar fi fost violent cu ea, din cauza infidelitații de care a aflat imediat după anunțul despărțirii. Ulterior, ordinul de restricție a fost anulat, magistrații considerând că nu există nicio dovadă care să dovedească agresiunea.

Tatăl Ralucăi Pastramă, în spatele divorțului dintre fiica sa și Pepe!

Acum, noi informații despre divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe schimbă complet datele problemei. În timp ce toată lumea a crezut că despărțirea celor doi a fost cauzata de infidelitatea brunetei, se pare că lucrurile stau cu totul și cu totul altfel.

Potrivit surselor Spynews.ro, divorțul ar fi fost cauzat, de fapt, de un „dușman ascuns” al cântărețului, adică chiar de tatăl Ralucă Pastramă și la mijloc ar fi vorba de o sumă spectaculoasă de peste un milion de euro!

Pepe trebuie să își împartă averea cu Raluca Pastramă

Surse apropiate cuplului au declarat pentru Spynews.ro că toată averea pe care Pepe a făcut-o în timpul mariajului cu Raluca Pastramă, ar trebui împărțită cu bruneta. Mai mult de atât, se pare că toate demersurile făcute de Raluca împotriva artistului ar fi fost coordonate de tatăl ei.

Aceleași surse susțin faptul că Ion Pastramă își dorește să îl lase în sapă de lemn pe artist, astfel că ar fi îndemnat-o pe Raluca să îi cearcă lui Pepe mașina de 70.000 de euro, grădinița de 400.000 de euro, dar și o pensie alimentară de 70.000 de euro. Pe lângă toate acestea, se numără și vila din Pipera în valoare de 400.000 de euro, dar și clubul cântărețului.

La auzul acestor informații, Pepe ar fi hotărât să îi plătească cu vârf și cu îndesat Ralucă Pastramă, astfel că i-a oferit „cadou” și datoriile afacerilor pe care le deține. Iar în acest sens, artistul ar fi făcut o AGA prin care a dat-o afară de pe funcția de conducere a grădiniței pe Raluca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest