Unul dintre hoții care l-au prădat pe milionarul Dan Nicorescu a fost prins! Atacatorul se află în arest preventiv!

 

Unul dintre hoții care l-au pradat pe milionarul Dan Nicorescu, în urmă cu câteva săptămâni, a fost prins. Atacatorul se află în arest preventiv, fiind acuzat de furt calificat și de alte infracțiuni grave!

În urmă cu puțin timp, vestea că Dan Nicorescu a fost victima unor tâlhari care l-au lăsat fără bunuri în valoare de 500.000 de euro a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Potrivit informațiilor aflate ulterior, milionarul ar fi fost agresat de doi tâlhari, care au intrat în locuința acestuia pentru a-i intra în posesia unor obiecte de valoare.

Unul dintre hoții care l-au prădat pe milionarul Dan Nicorescu a fost prins!

Acum unul dintre hoții care l-au jefuit pe milionarul Dan Nicorescu a fost prins de autorități și se pare că acesta a mai fost acuzat și de alte fapte grave pe care le-a comis, în alte orașe din țară. Mai mult de atât, se pare că atât el, cât și „colegul” său au purtat cagule pentru a nu fi recunoscuți și depistați cu ușurință de oamenii legii.

La momentul actual, hoțul se află în arest preventiv și a fost acuzat și de mai multe spargeri de bancomate din Brăila și din București, din 20019. Pe lângă acestea, tâlharul ar mai fi dat o spargere într-o locuință din Călărași, păgubindu-i pe proprietari cu suma de 65.000 de lei.

„Cei doi au introdus în fanta destinată eliberării banilor din ATM un dispozitiv ce conținea o materie explozivă deținută fără drept, provocând o deflagrație din care a rezultat distrugerea ATM-ului, a sediului agenției, precum și a bunurilor din interiorul acesteia (…) au sustras din casetele ATM-ului sumele de 388.519 lei, 1.995 euro si 137 dolari”, se mai arată în comunicatul procurorilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest