Oana Roman se implică trup şi suflet în cazurile emisiunii "Star Salvator": "Facem tot posibilul sa schimbăm o viaţă"

 

În fiecare ediţie a emisiunii "Star Salvator. Schimbă o viaţă" o vedetă ajută persoane aflate în nevoie şi nu oferindu-le bani, ci puterile proprii. Va încerca să trăiască o perioadă în casa lor. În această săptămână Roxana Nemeş a sărit în ajutorul unei familii.

"Sunt cu Roxana Nemeş! Filmăm la Racaciuni judeţul Bacău! E foarte frig, sunt minus 4 grade, dar asta nu ne opreşte să facem tot posibilul sa schimbăm o viaţă! La prânz plec spre Bucureşti şi diseară voi fi în direct la Răi da Buni, unde vom continua să ajutăm cazul prezentat în prima ediţie a emisiunii Star Salvator! Apoi mă pregătesc de Paşti! Facem curăţenie generală, si aşteptăm iepuraşul! Anul ăsta sper să vină mai încărcat cu cadouri pentru Isabela şi poate şi ceva pentru mine căci în prima zi de Paşti, pe 13 aprilie este ziua mea de naştere! Până atunci facem lucruri frumoase pentru oameni frumoşi", a scris Oana Roman.

Dacă ai poveste de viaţă tulburătoare sau cunoşti persoane care se confruntă cu situaţii dificile de orice fel şi au nevoie de sprijin, nu ezita să ne contactezi. Ne poţi scrie oricând la adresa de mail starsalvator@antenagroup.ro.

Iar dacă te-a impresionat un caz prezentat la emisiunea "Star Salvator", ajută-ne să ajutăm. Un simplu leu, poate schimba o viaţă!

Puteţi dona prin reţeaua Telekom de telefonie fixă, formând:

0 900 900 630- 10 euro/apel 0 900 900 632 – 3 euro/apel
0 900 900 634 – 5 euro/apel

*Nu se percepe TVA.
SAU direct, în contul “Schimbă o viaţă”, cu menţiunea numelui persoanei prezentate în cazul respectiv, scris între ghilimele

CIF 18212553:

RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

Emisiunea "Star Salvator. Schimbă o viaţă" a debutat pe data de 4 aprilie 2015, la Antena Stars. În fiecare duminică seara, de la 20:00, vă aşteaptă Oana Roman, care vă prezintă poveşti de viaţă impresionate ale unor oameni cu care soarta nu a fost generoasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest