Așa arată noile silicoane ale Danielei Crudu! Câte operații de mărire a bustului și-a făcut, de fapt/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Când vine vorba de operații estetice, Daniela Crudu se clasează în topul veteranelor! Fosta asistentă TV a trecut, din nou, pragul cabinetului medicului estetician, din dorința de a avea un bust impresionant, iar în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, bruneta și l-a etalat, spre plăcerea reprezentanților sexului puternic. Mai mult de atât, Cruduța a dezvăluit și la câte intervenții de schimbare a silicoanelor a apelat!

A trecut mai bine de un deceniu de când Daniela Crudu a apărut pentru prima dată pe sticlă. Debutul asistentei TV a fost ca „vecină” a matinalilor Răzvan și Dani, iar personajul de atunci nu mai are nicio legătură cu prezentul, în ceea ce privește aspectul fizic.

Iar asta pentru că Daniela Crudu a trecut de nenumărate ori pragul cabinetului medicului estetician și s-a tunat ca să arate precum o păpușă Barbie! Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Cruduța și-a etalat noua „investiție”, care a fost primită cu aplauze de către fanii bărbați ai fostei asistente!

Totodată, bruneta a recunoscut că nu își mai dorește să își facă vreo schimbare la nivelul bustului, iar motivul pentru care acum a optat pentru transformarea asta a constat în dorința de a le schimba forma.

„Nu mă mai operez la sâni. Am trei operații la sâni. O să îmi mai fac intervenții, dar nu știu încă ce, mă mai uit să văd ce apare nou pe piață. (...) Am vrut să le schimb forma. Dar nu sunt așa de mari. În timp o să se mai lase, acum sunt proaspăt operată, au trecut abia două săptămâni. Nu sunt pentru orice tip de fată. Mă plictisisem de forma aia rotundă”, a mai explicat Daniela Crudu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest