Bianca Drăgușanu, traumatizată din cauza bătăilor încasate de la Alex Bodi: „M-a cărat din mașină în casă. Nici nu mă pot uita”/ VIDEO

 

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe cumplite de-a lungul relației cu Alex Bodi! Deși au existat zvonuri precum că blondina ar fi fost victima violenței domestice, aceasta niciodată nu a făcut vreo declarație pe acest subiect... până acum, când a scos la lumină imagini șocante cu fața sa tumefiată din cauza bătăilor încasate din partea fostului soț!

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a recunoscut că a trecut prin momente teribile din cauza lui Alex Bodi. Potrivit spuselor sale, afaceristul a bătut-o cu bestialitate de nenumărate ori, însă a existat un episod în care agresiunea a fost atât de dură, încât a avut nevoie să fie cărată de la mașină în interiorul casei, din cauza durerilor pe care le avea.

În timp ce a revăzut imaginile surprinse de paparazzii imediat după bătaia cruntă primită de la Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a mărturisit că a rămas traumatizată și că nu poate înțelege cum a putut rezista lângă un bărbat care a agresat-o atât fizic, cât și psihic timp de trei ani.  

”Se vede cum sunt cărată din mașină în casă. Cu ce am am trăit eu trei ani de zile care m-a filmat. (...) Nici nu pot să mă uit la imaginile aceastea. Sunt cele în care m-a bătut cel mai rău. M-a cărat... ”, a spus Bianca Drăgușanu la „Xtra Night Show”.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, pe baza imaginilor care rulau pe fundal, că în momentul acela era sechestrată și că a fost nevoită să îi accepte ajutorul lui Alex Bodi de a o căra până în casă, pentru că nu se putea mișca singura din cauza durerilor.

”... Nu aveam încotro ( n.r despre faptul că a ajutat-o să coboare din mașină), nu aveam de ales, în ce stare eram eu după atâtea ore de chin, telefonul îmi era la el, menajera era în casă, despre ce vorbim, în situații de genul nu ai de ales, când abia îți tragi picioarele după tine.”, a mai spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest