Detalii șocante despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu din partea lui Alex Bodi: „Ținută cu forța, lovită pentru 4 ore și mutată dintr-o parte în alta”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă în presă s-a tot speculat că Bianca Drăgușanu ar fost victima violenței domestice, niciodată nu au existat dovezi concrete care să susțină zvonurile. Asta până când blondina a scos la lumină pozele pe care și le-a făcut după ce a fost bătută de Alex Bodi. Mai mult de atât, pe lângă imaginile cutremurătoare publicate, fosta asistentă TV a dezvăluit și detalii șocante despre agresiunile pe care le-a suportat din partea fostului soț!

Bianca Drăgușanu continuă să fie personajul principal al tabloidelor din România! Blondina a aruncat o mega bombă în showbiz, odată cu dezvăluirea imaginilor pe care și le-a făcut după ce a fost bătută cu bestialitate de Alex Bodi!

Invitată în platoul emsiunii „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a povestit câteva scene în care a fost bătută cu bestialitate de Alex Bodi! Potrivit spuselor ei, în accesele de furie, afaceristul nu ținea cont de persoanele care existau în jurul lui și pur și simplu o agresa pe blondină în fața tuturor.

„Când am putut și am scăpat de el și am fost sigură că nu mă mai prinde pe undeva pe la un colț de stradă, ca să mă ia la bătaie de față cu lumea. Eu m-am dus la IML în ziua în care am scăpat de la el din casă. între 1 și 6 am fost ținută cu forța și lovită și luată și mutată dintr-o parte în alta. Am fost lovită și de față cu menajera. Și la 6 jumătate seara am reușit să fug din casă și m-am dus direct la IML. El nu a știut chestia asta. el a aflat ieri că va urmărit penal. El pe asta se baza. Că a trecut, că a expirat si că îl doar la papuc. Eu m-am săturat să trec prin coșmarul ăsta. Și când eram de față cu prietenii mei. Când încă eram vânătă. Și atunci a mai existat un episod în care mai avea puțin și dădea în mine. M-a strâns de gât, m-a îmbrâncit.”, a spus Bianca Drăgușanu.

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că deși era plină de sânge, Alex Bodi nu se oprea și continua violențele asupra ei: M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (...)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (...) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest