Când divorțează Oana Roman de Marius Elisei: „S-au adunat multe. Nu s-a putut trece peste anumite lucruri”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Oana Roman a dezvăluit când va divorța de Marius Elisei! Vedeta și soțul ei s-au despărțit cu doar câteva zile înainte de Crăciun, iar chiar dacă toată lumea credea că a fost o simplă ceartă, iată că neînțelegerile strânse de-a lungul timpului au deteriorat definitiv mariajul.

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Anunțul a fost făcut de vedetă pe contul ei de instagram, unde le-a dezvăluit fanilor că soțul ei nu mai locuiește alături de ea și de fiica ei, Iza, iar despărțirea dintre ei este una definitivă.

Când divorțează Oana Roman de Marius Elisei

Aflată pe canapeaua din platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Oana Roman a dezvăluit că a depus deja actele de divorț, însă „nu a dat zvon în țară” pentru că este un subiect delicat atât pentru ea, cât și pentru restul familiei sale.

„S-au adunat multe. Nu s-a mai putut trece peste anumite lucruri. Am ajuns la un numitor comun, în așa fel încât să nu atingem dragostea pentru Iza.”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că după ce au încetat să mai locuiască împreună, nivelul de înțelegere dintre ei a crescut considerabil. Astfel că în momentul în care Dan Capatos a întrebat-o dacă ar exista vreo cale de împăcare, Oana Roman a stat câteva clipe pe gânduri.

”Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie.”, a mai spus Oana Roman în emisiunea Xtra Night Show!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest