Câte amenzi a plătit Adi Minune, în timpul pandemiei, din cauza evenimentelor la care a cântat: „Nu am avut nimic de obiectat”/ VIDEO

 

Odată cu relaxarea măsurilor de siguranță în contextul pandemiei de coronavirus, numărul petrecerilor și evenimentelor private a crescut considerabil. Astfel că multe dintre localurile din Capitală și nu numai au fost luate cu asalt de către petrecăreți, care au chemat nume mari care să întrețină atmosfera. Printre ei s-a numărat și Adrian Minune, care a recunoscut câte amenzi a plătit din cauza nerespectării legii!

Adrian Minune a oferit un interviu exclusiv pentru „Xtra Night Show”, unde a mărturisit că a plătit un număr considerabil de amenzi, din cauza petrecerilor la care a fost chemat să cânte. Manelistul a ținut să precizeze că niciodată nu a avut nimic de obiectat atunci când a fost luat în vizorul autorităților, fiind conștient de faptul că a încălcat legea.

 „Noi am mai fost la petreceri, am plătit amenzile pe care le-am avut de plătit, pentru că asta înseamnă pandemia. Mi se par enormal atunci când depășești regulile impuse de cei de sus, ai greșit, ai plătit.  Nu am avut nimic de obiectat.”, a spus Adrian Minune.

Câte amenzi a plătit Adi Minune din cauza neresepectării măsurilor de siguranță

Adrian Minune a recunoscut că a fost amendat de 20 de ori de oamenii legii, în timp ce întreținea atmosfera în cadrul unor evenimente private. Potrivit spuselor sale, mai are încă trei amenzi de achitat, în valoare de 3.000 de lei.

„Au fost 20 de petreceri la care a venit Poliția și am fost amendat. Chiar mai am trei amenzi de plătit, în valoare de 3.000 de lei.”, a mai spus manelistul, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest