Ce a spus Daniela Crudu de căsătorie, după decepția amoroasă trăită din cauza iubitului agresiv: „Vreau copii!”/ VIDEO

 

În urmă cu un an, showbiz-ul autohton a fost cutremurat de știrea că Daniela Crudu a ajuns la spital, de urgență, din cauza rănilor grave provocate de agresiunile îndurate din partea iubitului! Decepționată de comportamentul fostului partener, fosta asistentă TV nu a mai fost văzută în compania niciunui bărbat, iar acum la XNS a dezvăluit care este poziția ei vizavi de o posibilă căsătorie, în caz de își va întâlni alesul!

Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit, în urmă cu un an, din cauza unei crize de gelozii pe care bărbatul a avut-o, după ce a văzut că mai multe persoane vin la iubita lui în club și vorbesc cu ea.

Chiar dacă în interiorul localului nu s-a întâmplat nimic, atunci când cei doi erau în mașină croatul a început să o lovească cu bestialitate pe Daniela Crudu, iar de teamă fosta asistentă TV a coborât din autoturism, desculță și s-a refugiat într-o benzinărie care se afla la un kilometru de locul în care a avut loc agresiunea.

Ulterior, Dan Capatos a dezvăluit că a fost sunat de Cruduța care i-a mărturisit că dacă nu ieșea din mașină, probabil totul se transforma într-o tragedie: „Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge", i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos, după cum acesta a mărturisit, la momentul respectiv.

La un an distanță, Daniela Crudu este mai bine ca niciodată și a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” că nu își dorește să intre în rolul de femeie căsătorită, catalogându-se drept „o fire mai libertină”.

„Nu vreau să mă mărit. Nu îmi place ideea asta. Nu vreau să mă leg așa de cineva. Nu mă văd căsătorită. Vreau să văd, să cunosc, să mă distrez, îmi place să fiu libertină”, a recunoscut Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Mai mult de atât, Cruduța a spus totodată că dacă s-ar întâmpla să rămână însărcinată, ar păstra copilul cu siguranță: „Vreau copii, adică dacă e să se întâmple așa, îi păstrez, normal. Dar sper să fie bărbatul frumos să iasă și copiii frumoși”, a mai completat Cruduța.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest