Ce a spus Gabi Bădălău despre despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Nu-i priește Dubaiul!”/ VIDEO

 

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, iar fiul de milionar a făcut primele declarații despre separarea de blondină, în exclusivitate pentru emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars!

Vestea că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează un cuplu a reprezentat un adevărat șoc pentru toată lumea, dat fiind că afaceristul era implicat într-un divorț controversat și scandalos cu mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu, iar blondina a fost protagonista unor conflicte de proporții cu Alex Bodi.

Acum o altă veste care i-a luat prin surprindere pe toți a fost despărțirea celor doi, la doar câteva săptămâni de la începutul relației. Și chiar dacă povestea lor de amor a fost de scurtă durată, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au bucurat de vacanțe exotice și exclusive împreună.

După ce Bianca Drăgușanu a anunțat că este o femeie liberă, confirmând despărțirea de Gabi Bădălău, fiul de milionar a oferit și primele declaratii despre acest subiect, în exclusivitate pentru Antena Stars.

”Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător.”, a spus Gabi Bădălău, în exclusivitate, la Antena Stars.

Și dacă în ultima lună nici nu a infirmat, nici nu a confirmat că ar fi fost într-o relație cu Bianca Drăgușanu, așa cum s-a speculat, iată că acum Gabi Bădălău a recunoscut că a format un cuplu cu blondina.

”Nu am negat niciodată lucrurile astea. Corect, da! Dacă vrei să auzi de trei ori, da, da,da! (n.r că au fost împreună”, a spus Gabi Bădălău în exclusivitate la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest