Ce a spus Iulia Sălăgean de noua iubită a lui Alex Bodi: “O opream pe Bianca atunci când voia să scrie lucruri despre Daria”/ VIDEO

 

Numele lui Alex Bodi este nucleul unui scandal așa cum nu a mai văzut showbiz-ul autohton! După ce mama fiicei afaceristului, Iulia Sălăgean a făcut dezvăluiri bombă despre Bianca Drăgușanu și despre comportamentul “pervers” al vedetei, acum a oferit detalii și despre noua iubită a fostului ei soț, Daria Radionova!

Iulia Sălăgean a scos artileria grea și a spus tot ce știe despre scandalul de proporții în care a fost implicat atât numele ei, cât și despre procesul în care este cercetat Alex Bodi. Potrivit spuselor ei, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, nu ea a fost cea care l-a denunțat pe tatăl fiicei ei la Poliție, așa cum s-a speculat.

Mai mult de atât, blondina a mărturisit că deși a fost instigată de Bianca Drăgușanu să îl dea pe mâna poliției pe Alex Bodi, nu s-a gândit nicio clipă să asculte sfatul celei care s-a dat drept prietena ei, doar pentru a se răzbuna pe afacerist!

Ce a spus Iulia Sălăgean de noua iubită a lui Alex Bodi

Iulia Sălăgean a mărturisit că nu a ajuns să o cunoască pe Daria Radionova, motiv pentru care nu are nicio părere despre noua iubită a fostului ei soț, în schimb a dezvăluit că au existat numeroase episoade în care a împiedicat-o pe Bianca Drăgușanu să o atace pe rusoaică în mediul online.

„Daria nu mi-a greșit mie de nimic, eu eram deja vindecată de Alex tocmai prin ieșirile cu ei. Am fost judecată pentru că mergeam peste tot cu ei, dar eu știam adevărul. Eu am fost cea care o oprea pe Bianca atunci când voia să mai pună diverse lucruri pe Instagram despre Daria, o opream să își arate frustrările, vedeam cât de mult îl iubește pe Alex”, a explicat Iulia, la Xtra Night Show.

Mai mult de atât, mama copilului lui Alex Bodi este de părere că Bianca Drăgușanu a exagerat prin postările pe care le făcea cu alți bărbați, doar pentru a-i atrage atenția afaceristului.

„Mie mi s-a părut mereu o competiție de orgolii între ei. Îl provoca, voia să se afișeze cu alții bărbați ca să vadă Alex, dar a fost prea mult”, a mai spus Iulia Sălăgean.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest