Cum se simte Cătălin Bordea, după ce a suferit o intervenție chirurgicală delicată: „Îți bagă un fel de tirbușon”

 

Recent, Cătălin Bordea a ajuns pe mâinile medicilor și a trecut printr-o intervenție chirurgicală delicată. Coprezentatorul de la „Xtra Night Show” a dezvăluit cum se simte acum, dar și cum a decurs toată operația.

Cătălin Bordea a revenit în platoul emisiunii „Xtra Night Show” cu zâmbetul pe buze, deși în urmă cu doar câteva zile, acesta a trecut printr-o operație delicată. Prezentatorul TV s-a confruntat cu probleme hemoroidale grave, motiv pentru care a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, care nu mai suporta amânare.

”Vine după o cruntă operație”, a spus Dan Captos în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Cum se simte Cătălin Bordea, după ce a suferit o intervenție chirurgicală delicată

În stilul caracteristic, Cătălin Bordea a mărturisit că au existat foarte multe momente în care a halucinat din cauza calmantelor care i-au fost făcute înainte de operație, dar chiar și așa, se bucură că nu a apărut nicio complicație și că se simte extraordinar.

”Sunt foarte bine, vreau să le mulțumesc medicilor și asistentei de la Spitalul Floreasca. Vreau să îi mulțumesc doamnei asistente care mi-a dat trei fiole înainte de intervenție. Nu mai țin minte nimic, cred că am vorbit cu taică-miu, și-a cerut scuze că m-a părăsit, mă angajasem la Guvern, multe. Îți bagă un fel de tirbușon, nu e ok, dar… Oricum, după operația multă lumea mi-a zis că are această problemă”, a spus și Cătălin Bordea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest