De ce le-a dat în judecată Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu și pe fosta soacră. Detalii exclusive!

 

Noi detalii au ieșit la iveală în scandalul de proporții dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu! Potrivit surselor „Xtra Night Show”, afaceristul le-a dat în judecată atât pe fosta soție, cât și pe mama acesteia, din cauza unui motiv incredibil!

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a ajunge la un final! Cei doi se duelează prin tribunale de mai bine de un an jumătate, în procesul de divorț și în cel de obținere a custodiei exclusive a celor doi copii pe care îi au. Și chiar dacă de-a lungul timpul au ieșit la iveală amănunte de-a dreptul șocante din mariajul celor doi, se pare că lucrurile devin și mai complicate de atât!

De ce le-a dat în judecată Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu și pe fosta soacră

Potrivit surselor XNS, Gabi Bădălău le-a dat în judecată pe Claudia Pătrășcanu și pe mama acesteia, pe data de 2. 07. 2020, după ce artista a avut pretenții foarte mari la partaj și a vrut să beneficieze de dividente și acțiuni din firmele fostului soț, pe lângă pensia alimentară de 10.000 de euro lunar pe care a cerut-o.

Enervat din cale-afară de cerințele artistei, Gabi Bădălău le-a dat în judecată pe cântăreață și pe mama ei, sub motivul că își dorește să recupereze banii pe care i-a investit în reconstrucția casei Claudiei Pătrășcanu din Agigea.

Mai mult de atât, toate spusele lui Gabi Bădălău au fost întărite de facturile și chitanțele pe care le-a strâns de-a lungul investiției pe care a făcut-o în casa artistei. Procesul încă este pe rol la Judecătoria Bolintin Vale.

Ce spunea Claudia Pătrășcanu despre bunurile cerute lui Gabi Bădălău

“În 2019, atunci când Gabi și-a făcut amantă, eu am cerut acest divorț. Nici el și nici părinții nu au fost de acord. Am ajuns amândoi împreună cu avocații într-un cabinet de mediere. În acel contract el mi-a zis: scrie ce-ți dorești. Eu am vrut să rămân în casa din Bolintin, să ne lase să stăm acolo și copiii să nu fie afectați și noi rămâneam doar prieteni. Știam că iubește pe alta. În 2019, am stabilit amândoi o sumă de 3000 de euro , dar el a zis să nu o punem pe hârtie pentru că vrea să vorbească cu părinții. Peste o săptămână, am zis să revenim la mediere, dar Gabi nu a mai venit. În timpul acesta, el și-a continuat viața cu amanta, eu am rămas cu copiii în casă și el nu mai venea acasă. M-a dat afară din dormitorul conjugal că el nu mă mai vrea, că iubește pe altcineva. Mi-am luat hainele și m-am mutat în dormitorul copiilor. Apoi am făcut a doua hârtie împreună, pentru că el mi-a spus că-și dorește un viitor mai bun pentru copiii, cea cu 10.000 de euro”, a declarat Claudia, la Xtra Night Show, în urmă cu puțin timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest