Fiica lui Alin Oprea a ajuns la psiholog, din cauza comportamentului tatălui ei: „Și-a înregistrat propriul copil”/ VIDEO

 

Aflată în fața tribunalului, unde a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț de Alin Oprea, Larisa a făcut câteva dezvăluiri de-a dreptul șocante! Potrivit spuselor sale, fiica celor doi merge la psiholog, din cauza comportamentului pe care l-a prezentat tatăl ei în ultima vreme!

Larisa și Alin Oprea s-au întâlnit în cursul zilei de ieri, 15 februarie, pentru prima dată la tribunal, acolo unde a avut prima înfățișare în procesul de divorț. Bruneta a menționat că este foarte probabil ca despărțirea oficială să se finalizeze pe 26 aprilie, atunci când a fost fixat cel de-al doilea termen.  

“Am fost de acord să divorțăm pe 26 aprilie. Trebuie să demonstrez atunci că vreau să păstrez numele de Oprea. Judecătoarea a vrut să oprească acest măcel. Ne-a întrebat: «vreți să divorțați?» Da! «Amândoi?» Da! Și asta a fost!”, a declarat Larisa Uță, pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Pe lângă detaliile oferite despre procesul de divorț, Larisa Uță a vorbit și despre etichetele care i s-au pus din cauza declarațiilor lui Alin Oprea. Deși a fost pusă la zid, bruneta a ținut să precizeze că nu regretă niciun moment mariajul pe care l-a avut cu artistul, doar pentru copiii pe care îi au împreună.

“Am fost numită vrăjitoare, am fost Hitler, sunt cea mai violentă persoană. Astea sunt declarațiile lui. Nu regret această căsătorie, pentru că nu aș fi avut acești copiii. O să trăiesc în continuare pentru ei. Eu am simțit de mult că mă înșela. Răspunsul lui a fost mereu că sunt un sfânt și nu-mi înșel familia mea. A zis că l-am înșelat cu doi, nouă bărbați. Și-a înregistrat și propriul copil. Nu a avut o discuție normală cu acești copiii niciodată”, a mai declarat Larisa Uță pentru XNS.

Fiica lui Alin Oprea a ajuns la psiholog, din cauza comportamentului tatălui ei

Potrivit spuselor Larisei, scandalul mediatic în care a fost implicată familia ei de Alin Oprea a afectat-o puternic emoțional pe Melisa, care merge la psiholog, din cauza comportamentului ciudat al tatălui ei.

“Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună Larisa!» Nu e prea mult ceea ce cerem. Tot timpul găsește motive ca nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei. Ar fi bine ca această panaramă să se termine, pentru că noi toți ne-am îmbolnăvit!“, a mai spus fosta soție a lui Alin Oprea, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest