Larisa, primele declarații, după întâlnirea cu Alin Oprea la tribunal: „Nu mai avem cum să conviețuim împreună”/ VIDEO

 

Despărțirea controversată dintre Larisa și Alin Oprea pare că a ajuns la un final. Cei doi s-au întâlnit, în cursul zilei de luni, 15 ianuarie, la tribunal pentru a divorța, după ce au fost protagoniștii unui mariaj toxic. Larisa a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Antena Stars și a dezvăluit cum s-a desfășurat întâlnirea cu tatăl copiilor săi.

Vestea că Larisa și Alin Oprea au decis să pună punct definitiv relației de 23 de ani a picat ca o bombă în lumea mondenă românească, iar asta pentru că cei doi formau, aparent, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Odată cu dezvăluirea despărțirii, au ieșit la iveală amănunte frapante din interiorul mariajului lor. De la infidelitățile nenumărate ale Larisei, până la relația stabilă pe care Alin Oprea o avea cu mult înainte să anunțe divorțul de mama copiilor săi.

Larisa, primele declarații, după întâlnirea cu Alin Oprea la tribunal

În fața tribunalului, Larisa s-a arătat iritată din cauza comportamentului pe care Alin Oprea l-a avut atât față de ea, cât și de fiul lor care a însoțit-o.

„Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi. Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim împreună, a declarat Larisa, la ieșirea din tribunal, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest