Flick și Denisa Hodișan, peripeții în vacanța din Egipt! Au fost flancați de polițiști: „Atentate în munți și armată egipteană”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Invitați în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Flick și Denisa Hodișan au dezvăluit câteva dintre peripețiile prin care au trecut, în vacanța din Egipt. Cei doi amorezi au fost flancați de polițiști, însă mai multe detalii despre acest subiect au oferit chiar ei.

Flick și Denisa Hodișan reprezintă unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Povestea lor de dragoste a început în pandemie, iar pentru că au simțit că sunt suflete pereche, cei doi au trecut imediat la următorul nivel.

Potrivit spuselor Denisei, cununia civilă din Grecia a fost o reală surpriză, deși au existat foarte multe semne care ar fi putut să îi dea peste cap planul lui Flick.

„Eu am avut nevoie de niște acte pe care mi le-am luat singură. Am mers la Oradea la primărie. Dar nu știam pentru ce am nevoie de acte. Le-am executat fără să pun la îndoială ce îmi spune.”, a spus Denisa la XNS.

Flick și Denisa Hodișan, peripeții în vacanța din Egipt!

S-au căsătorit, iar acum se bucură din plin de mariaj. Astfel că recent, Flick și Denisa au fost într-o vacanță în Egipt, unde și-au propus să viziteze și piramidele din Cairo. Însă pentru a ajunge din locația în care se aflau, în Cairo, aveau două opțiuni: mașina prin Munții Sinai sau avionul.

După ce au decis să meargă cu autoturismul, cei doi și-au amintit că au primit un mesaj în care erau avertizați că zona prin care vor circula cu mașina este destul de periculoasă din cauza atentatelor, astfel că ulterior s-au hotărât să plece cu avionul.

Dar nici așa nu au scăpat de oamenii legii care i-au urmărit în permanență, cât s-au aflat în Cairo, din cauza pericolului la care este zona expusă.

„Ne-am hotărât intr-o zi să mergem în Cairo cu mașina ca să vedem piramidele. Noi am calculat că ajungem mai repede cu mașina, decât cu avionul. Am făcut demersurile, rezervare, tot. Doar că noaptea ne-am dat seama că primisem mesaj să nu mergem în regiunea aia.

Am intrat pe net și erau atâtea știri cu atentate din Munți, cu armata egipteană. Ne-am dus cu avionul, am zis pas. Dar și acolo când am aterizat, tot timpul o mașină de poliție care ne-a urmărit peste tot.”, au spus Denisa și Flick, în cadrul emisiunii XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest