Ipostaza în care a fost surprinsă Anda Călin, în timp ce Liviu Vârciu era în direct la XNS: „Dacă m-a supărat”/ VIDEO

 

În ciuda comportamentului efervescent pe care îl prezintă ori de câte ori se află în lumina reflectoarelor, Liviu Vârciu este un familist convins și are mare grijă de familia sa. Chiar și așa, spiritul de glumeț al actorului este activ și atunci când se află în intimitatea casei sale! În timp ce se afla în direct, la XNS, prin intermediul unui apel video, Liviu Vârciu a filmat-o pe Anda Călin, într-o ipostază cum doar el o vede!

De o sinceritate debordantă, Liviu Vârciu întotdeauna spune lucrurilor pe nume și le atrage atenția celor care îl supără. Astfel că actorul a mărturisit în cadrul emisiunii lui Dan Capatos că deși s-a apucat de vlog, speră ca cei care îl urmăresc să nu aibă pretenția să filmeze zilnic, pentru că acest lucru nu se va întâmpla.

În continuare, actorul a mărturisit că mai presus de orice pentru el este familia, cât despre cum a petrecut de Dragobete alături de Anda Călin, Liviu Vârciu a dezvăluit că s-au jucat în sufragerie „Nu te supăra frate”

„Suntem de Dragobete și jucăm „Nu te supăra frate”. Eu fac o grămadă de tâmpenii pe zi și am zis că de ce să nu le filmez și să împărtășesc cu fanii. Eu nu pot să fac daily vlog, nu pot să mă filmez în fiecare zi. Sunt cu doamna de ceva timp. Voiam să spun că o iubesc din tot sufletul meu, dar eu nu pot să am timp pentru tot. Timpul meu îl dedic și familiei. Noi am povestit, eu cu a mea cu apărem amândoi pe canapea să spunem ce mult ne iubim noi și ce frumos ne certăm. Și dacă dăm ceva din casă, nu o fac că suntem la televizor. Ea știe, pe mine dacă m-a supărat acum eu o spun și cu telefonul în mâna la tine în emisiune.”, a spus Liviu Vârciu.

După declarațiile făcute, Liviu Vârciu a filmat-o pe Anda Călin în timp ce dansa în sufragerie fără muzică. În stilul caracteristic, actorul a luat-o la mișto pe partenera de viață, iar reacția celor din platoul XNS a fost de-a dreptul delicioasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest