Loredana Groza se mută definitiv în Tulum? Dezvăluiri exclusive: „Este locul în care chiar simți că ești liber”/ VIDEO

 

Loredana Groza se află într-o vacanță, de câteva zile, în Tulum și din imaginile și clipurile pe care le încarcă pe contul său de socializare pare că se distrează de minune. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, vedeta a intrat în direct prin intermediul unei conferințe video și a dezvăluit că s-a gândit să se mute definitiv în Mexic.

Loredana Groza se bucură din plin de temperaturile ridicate din Tulum! Jurata „X Factor” face furori în Mexic și reușește să îi facă pe toți cei care o înconjoară să zâmbească și să fie martori la distracție.

Artista a dezvăluit că în ciuda recenziei negative pe care Delia a făcut-o despre Tulum, ea se distrează la maximum și consideră că este un loc în care te simți liber cu adevărat, mai ales că nu există nicio restricție impusă pentru pandemia de coronavirus.

Cât despre dacă se mută sau nu definitiv în Mexic, Loredana Groza a mărturisit că au existat gânduri, mai ales că a cunoscut diverse persoane care au făcut pasul ăsta pe neașteptate, însă a ținut să precizeze că poate în viitorul mai depărtat își va schimba domiciliul.  

„Fiecare cu Tulumul lui. Este locul în care chiar simți că ești liber. Chiar simți că nu e pandemie. E locul unde simți că se poate trăi dincolo de disperarea unde ai trăit un an de zile. Majoritatea oamenilor pe care i-am cunoscut aici au venit cu gândul să stea doar câteva zile, dar alții nu au mai plecat niciodată sau alții și-au prelungit vacanța. O să vin înapoi dacă mă vreți.”, a spus Loredana Groza pentru „Xtra Night Show”.

Vă reamintim că de luni până vineri, de la 22:30, cel mai longeviv late night show din România, „Xtra Night Show”, se va vedea la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest