Cum le dă clasă Loredana Groza puștoaicelor de 20 de ani. Imagini cu cele mai excentrice apariții ale juratei X Factor/ VIDEO

 

Loredana Groza este o femeie excentrică și extrem de curajoasă! Pe zi ce trece are apariții din ce în ce mai îndrăznețe, iar drept dovadă stau ultimele imagini pe care le-a făcut în vacanța de vis din Tulum!

Loredana Groza este un real icon când vine vorba de extravaganță. Jurata X Factor încă se numără în topul artiștilor din România, iar asta pentru că a știut să se reinventeze ori de câte ori a fost nevoie.

Artista le poate da clasă cu ușurință puștoaicelor de 20 de ani la modul în care arată, iar imaginile din Tulum stau drept mărturie. Picioarele tonifiate, bustul generos și talia de viespe o clasează pe jurata X Factor în rândul celor mai sexy femei din showbiz-ul autohton, dar mai bine vă lăsăm pe voi să vă dați direct cu părerea, așa că dați play clipului de mai jos.

Dieta Loredanei Groza

Pentru Loredana Groza, vârsta este doar un număr. Ajunsă la vârsta de 51 de ani, jurata X Factor arată incredibil, dar să nu credeți că fizicul ei de invidiat se datorează doar genei, ci artista face totuși niște eforturi substanțiale pentru a fi în formă - mai precis, este adepta unui stil de viață sănătos bazat pe mult sport și o alimentație corespunzătoare.

Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios, spunea artista, cu ceva vreme în urmă, într-un interviu la Magic FM.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest