Mătușa lui Gabi Badălău, acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu: “E bipolară! Se dă drept credincioasă, dar își blestema soacra”/ VIDEO

 

Mătușa lui Gabi Bădălău a lansat acuzații grave la adresa Claudiei Pătrășcanu! Sora tatălui afaceristului a intrat în direct, printr-o conversație telefonică la Antena Stars, și a desființat-o pe artistă, dezmințând tot ce a spus aceasta despre relația cu familia Bădălău.

În fața tribunalului unde s-a prezentat la o altă înfățișare în procesul de divorț cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a făcut dezvăluiri uluitoare despre umilințele la care a fost supusă de fosta soacră. Potrivit spuselor artistei, mama lui Gabi Bădălău i-ar fi luat banii câștigați din concerte pentru a-și achiziționa produse pentru propria plăcere.

Mătușa lui Gabi Bădălău a dezmințit vorbele artistei și i-a luat apărarea nepotului său! Cerasela Tudor a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a dezvăluit că mama Claudiei Pătrășcanu ar fi fost plătită ca să aibă grijă de cei doi nepoți ai săi. Mai mult de atât, femeia susține că artista ar fi avut de-a lungul timpului un comportament bipolar cu membrii familiei Bădălău, chiar dacă ar fi fost ținută în puf de aceștia.

“Mama ei stătea cu copiii plătită. Soacra ei îi dădea mamei ei 25 de milioane ca să stea cu nepoții ei. Claudia nu a fost dată afară. Această femeie se dă drept credincioasă și își blestema soacra. Ea a fost ținută în puf, ca o regină. Cumnata mea nu făcea diferențe între ea și fata ei. Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea și a mamei sale. Și mormântul tatălui ei i l-a făcut. Ea cânta pe 500 de euro, cum să-i fure soacră-sa banii ăștia? Că jumătate se duceau pe mașină, pe hair-stiliști. Claudia e bipolară, dacă nu ești de acord cu ea, nu mai vorbește cu tine, te blesteamă. Nicu (n.r. Nicolae Bădălău) e oripilat de ce se întâmplă. Claudia a ajuns să le trimită mesaje cu injurii”, a spus Cerasela Tudor, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest