Tatăl lui Gabi Bădălău vrea să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu! A fost dintotdeauna împotriva relației fiului său cu artista!

 

Războiul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu devine din ce în ce mai dur! În „spectacol” a intervenit și tatăl afaceristului care vrea să o dea în judecată pe femeia pe care nu și-a dorit-o niciodată în viața fiului său!

Noi detalii din mariajul lui Gabi Bădălău cu Claudia Pătrășcanu au ieșit la iveală! Potrivit apropiaților celor doi, tatăl afaceristului nu a fost niciodată de acord cu relația fiului său cu artista. Mai mult de atât, aceleași surse susțin că Niculae Bădălău are de gând să depună plângere penală împotriva lui noră, după ce aceasta ar fi făcut publice mai multe conversații și mesaje private, pe care le-ar fi folosit ca probe în procesul de divorț cu afaceristul, în scop denigrator.

Sătul de perioada îndelungată în care Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au judecat în fața instanței, fără niciun rezultat, apropiații familiei afaceristului au dezvăluit că Niculae Bădălău se pregătește să își convoace avocații pentru a pregăti actele necesare formulării unei plângeri penale pe numele fostei sale nurori, sub motivul violării corespondenței.

Gabi Bădălău și-a făcut testul antidrog

În cursul zilei de ieri, a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, o înfățișare care a avut același deznodământ ca în ultimele luni: amânarea. Tot ieri, afaceristul a dezvăluit că și-a făcut testul antidrog pentru a demonstra opiniei publice că acuzatiile pe care artista i le aduce, precum că ar reprezenta un pericol pentru copii, din cauza dependenței de droguri, sunt nefondate.

În ciuda gestului, Claudia Pătrășcanu tot nu este mulțumită de acțiunea tatălui copiilor săi, mărturisind că cele mai concludente analize ar fi trebuit făcute din firul de păr.  

”Dacă tot face aceste acuzații, să vină cu dovezi. Singura plângere pe care mi-au asumat-o a fost cea a consumului de droguri. Insist pe acest subiect, să se facă testul pe firul de păr.”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, în exclusivitate!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest