Nicoleta Dragne a apelat la ajutorul unui psiholog, după ce a fost ispită la „Insula Iubirii” : „Plângeam și dacă mă întrebai ce fac”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Dragne a fost una dintre cele mai apreciate ispite de la „Insula Iubirii”, atât datorită frumuseții sale, cât și grație comportamentului ireproșabil de care a dat dovadă ori de câte ori a fost pusă într-o situație limită, din cauza vreunui concurent care venea să își testeze relația.

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Nicoleta Dragne a recunoscut că a apelat la ajutorul unui psiholog, după ce a fost pentru prima dată ispita la „Insula Iubirii”. Frumoasa mămică a mărturisit că în Thailanda a existat o avalanță de emoții pe care nu a știut cum să le gestioneze și care ajunseseră să o îngenuncheze.

Astfel că fosta ispită a decis că este nevoie să primească ajutor specializat: „Am mai fost la psiholog după primul episod de la ”Insula Iubirii”, a fost atâta încărcătură emoțională încât plângeam dacă mă întrebai ce fac. De asta spun că dacă ai nevoie trebuie să mergi.”, a spus Nicoleta Dragne, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nicoleta Dragne a intrat în depresie postnatală

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a apelat la ajutorul psihologului și după ce a devenit mamă, confruntându-se cu depresia postnatală. Nicoleta Dragne a povestit momentele cumplite prin care a trecut și cum anume a conștientizat că are o problemă după ce a dat naștere.

A fost un început de depresie, nu a fost ceva dus la extrem. Nu te doboară gândurile rele, sunt anumite chestii pe care dacă le poți controla este bine, dacă nu, te duc într-o zonă mai aiurea. O chestie care nu ține de depresie este parcă ești prăjit, uiți chestii. Eu mi-am dat seama când făceam story pe Instagram și nu mai puteam să vorbesc, parcă ai un început de retard, așa te comporți.”, a spus Nicoleta Dragne, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest