Nicoleta Dragne, momente cumplite, din cauza depresiei postnatale: „Nu mai puteam să vorbesc”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Nicoleta Dragne a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut, din cauza depresiei postnatale. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că au existat episoade în care nici nu mai putea vorbi, din cauza energiei negative acumulate.

Nicoleta Dragne a devenit mamă pentru prima dată, iar noul rol i-a adus extrem de multă bucurie și împlinire. Chiar și așa, pe alocuri, au existat episoade mai neplăcute, cărora a fost nevoită să le facă față.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” s-a confruntat cu depresia postnatală și a conștientizat că ceva este în neregulă cu ea, chiar în momentul în care vorbea pe instagram cu admiratorii săi.

A fost un început de depresie, nu a fost ceva dus la extrem. Nu te doboară gândurile rele, sunt anumite chestii pe care dacă le poți controla este bine, dacă nu, te duc într-o zonă mai aiurea. O chestie care nu ține de depresie este parcă ești prăjit, uiți chestii. Eu mi-am dat seama când făceam story pe Instagram și nu mai puteam să vorbesc, parcă ai un început de retard, așa te comporți.”, a spus Nicoleta Dragne, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars.

Mai mult de atât, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că a apelat la ajutorul unui psiholog ca să poată trece peste stările o lăsau fără energie și care îi creau probleme.

Medicii mi-au spus că este normal și că trece de la sine, până te obișnuiești cu noua viața, ce-i drept ne-a luat cam pe nepregătite. Mă gândesc că dacă aș fi apelat la cineva din exterior, poate că mă ajuta mai repede să trec peste.”, a spus Nicoleta Dragne.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest