Reacția lui Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere penală la DIICOT, sub acuzațiile de proxenetsim și trafic de droguri/ VIDEO

 

Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere penală la DIICOT lui Gabi Bădălău sub acuzațiile de proxenetism și trafic de droguri, plângere de care afaceristul a aflat în cadrul înfățișării de joi, de la tribunal, acolo unde s-au întâlnit ca instanța să decidă cine va avea parte de custodia celor doi copii.  

Joi, pe data de 4 martie, a avut loc o nouă întrevedere în procesul de divorț al Claudiei Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi soți s-au reîntâlnit pentru a afla dacă vor primi custodia comună a celor copii sau dacă aceasta va fi separată, așa cum fiecare își dorește. Din păcate, procesul care ține deja de mai bine de un an și jumătate va mai avea o înfățișare în luna aprilie, semn că nu s-a putut ajunge la un numitor comun.

La ieșirea din tribunal, Gabi Bădălău a mărturisit că este în stare de șoc, după ce a aflat că încă soția sa i-a făcut plângere la DIICOT sub acuzațiile de proxenetism și trafic de droguri, în 2020.

”Ce am reținut eu din ședință? A cerut cerere exclusivă de creștere a copiilor, culpă exclusivă, adică că a divorțat din vina mea exclusivă și am aflat că mi-a făcut o plângere la DIICOT pentru proxenetism și trafic de droguri în 2020. Sunt foarte obosit”, a spus Gabi Bădălău la ieșirea din sala de judecată.

Mai mult de atât, Gabi Bădălău a ținut să precizeze că are dovezi care să demonstreze că lunar atât Claudia Pătrășcanu și copiii lor beneficiază de o sumă mare de bani pe care o trimite pentru confortul lor, demontând spusele artistei care susține că afaceristul nu se preocupă de starea financiară a celor doi băieți.

”Am depus și chitanțe din care reiese că mă implic în creșterea și educația copiilor. Claudia spune permanent instanței că nu mă implic în creșterea copiilor financiar și că nu o ajut, dat fiind faptul că eu îi depun ei bani regulat în contul ei bancar și am depus niște chitanțe care reies banii pe care îi trimit lunar către ea”, a mai adăugat afaceristul la ”Xtra Night Show”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest