Reacția tranșantă a lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu l-a atacat din nou: „Prea multă atenție unei curci de la țară”

 

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este alimentat din ce în ce mai mult de reacțiile tranșante și acuzațiile dure pe care și le aruncă, unul celuilalt, foștii parteneri de viață. La scurt timp după ce s-a ridicat de pe canapeaua din platoul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, afaceristul i-a transmis un mesaj dur blondinei, ca răspuns la toate dezvăluirile șocante pe care le-a făcut aceasta din intimitatea mariajului lor!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt la cuțite, după ce blondina a scos la lumină imaginile cu fața tumefiată din cauza bătăilor încasate din partea fostului soț! La scurt timp după, vedeta a fost citată de DIICOT Craiova pentru a da declarații în procesul de proxenetism și trafic de carne vie în care este cercetat afaceristul și din cauza căruia încă se află în arest la domiciliu.

Invitată la „XNS”, Bianca Drăgușanu a mai făcut o serie de dezvăluiri șocante din intimitatea mariajului cu Alex Bodi, și a mărturisit că agresiunile pe care le-a suportat din partea fostului soț au traumatizat-o pentru totdeauna.

Reacția tranșantă a lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu l-a atacat din nou

Alex Bodi a avut o reacție tranșantă vizavi de toate detaliile pe care Bianca Drăgușanu le-a dat din căsnicia lor! La scurt timp după ce blondina a părăsit platoul „XNS”, Dan Capatos a prezentat în direct mesajul pe care l-a primit din partea afaceristului!

”Dacă dai prea multă atenție unei curci de la țară, se crede după pasare exotică”, a fost mesajul lui Alex Bodi, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest