Tavi Colen a făcut-o praf pe fosta soție a lui Alin Oprea: „Am dat-o afară din casă chiar în prima zi când am cunoscut-o”/ VIDEO

 

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Tavi Colen a făcut-o praf pe fosta soție a lui Alin Oprea! Artistul a vorbit despre comportamentul fostei partenere de viață a colegului de scenă, în perioada în care trupa „Talisman” era încă la început și locuiam împreună.

După ce s-a tot vehiculat că Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, ar fi fost motivul destrămării trupei „Talisman”, Tavi Colen a făcut declarații fără precedent despre cei doi, dar și despre cum s-a stricat, de fapt, relația dintre ei.

„Mi s-a spus și mie că nu este într-o pasă tocmai bună, în ce privește viața particulară. Am înțeles că s-a mutat la Turda și că e o dispută pe niște case. După 12 ani este greu să întâlnești 2 oameni... poate așa, când oi ieși la pensie. Poate că vom sta de vorbă să îi explic... eu am impresia că el trăiește într-o bulă, într-o poveste. El tot întreabă de ce am plecat.”, a spus Tavi Colen.

Tavi Colen a mărturisit că încă de la începutul relației lui Alin Oprea cu Larisa, au existat divergențe între el și partenera colegului său de trupă. Mai mult decât atât, artistul a povestit că de la prima întâlnire a dat-o afară din casă, din cauza pretențiilor pe care le ridica.

„Eu am o vorbă la subiectul ăsta: eu nu am cântat decât cu Alin Oprea. Restul nu mă interesează. Niciodată nu mi-a plăcut femeia aia și niciodată nu îmi va plăcea genul ăla de femeie. A început lumea să mă acuze că se zvonește nu știu ce. Ba chiar în prima zi când am cunoscut-o am dat-o afară din casa pe care o închiriasem cu Alin.”, a mai spus Tavi Colen, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest