Tavi Colen nu vrea să audă de nicio împăcare cu Alin Oprea: „Nu pot să îl iert! Mi-a luat tot, iar eu am căzut ca un avion fără elice”/ VIDEO

 

Tavi Colen nu vrea să audă de nicio împăcare cu Alin Oprea! În cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, artistul a dezvăluit care sunt motivele din cauza cărora nu își doreste să mai cânte niciodată pe scenă alături de fostul coleg din trupa „Talisman”, dar și care a fost cel mai mare rău pe care i l-a făcut acesta.

În timp ce Alin Oprea încă speră la o împăcare cu fostul coleg de trupă, Tavi Colen, după divorțul de Larisa, femeia care se presupunea a fi cauza principală a destrămării trupei Talisman, Tavi Colen nici nu vrea să audă de așa ceva.

În platoul lui Dan Capatos, Tavi Colen a făcut declarații fără precedent despre ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Alin Oprea. Artistul susține că unul dintre motivele pentru care a decis să părăsească trupa Talisman, a fost din cauza ritmului lent al lui Alin Oprea, în ceea ce privea ascensiunea profesională.

„Motivul este că nu ținea pasul cu mine niciodată. Eu propuneam să atingem un țel și nu reușeam niciodată. Prietenii apropiați știu despre ce este vorba. Eu am hotărât că după 12 ani nu mai este important. La momentul ăla am crezut că este bine dacă plec. A fost foarte greu pentru că am căzut de pe un piedestal. Nu regret decizia. Am fost conștient.”, a spus Tavi Colen.

Și chiar dacă i-a fost greu să părăsească succesul, Tavi Colen nu regretă decizia pe care a luat-o, nici în ziua de astăzi. Mai mult de atât, artistul a mărturisit că nu va putea ierta niciodată gestul lui Alin Oprea de „a culege toții laurii” si a de înregistra pe numele lui trupa Talisman.

„Nu pot să îl iert pentru ceva niciodată. Într-o dimineață mi-a luat tot. Palmares, viață, numele formației, iar eu am căzut ca un avion fără elice. El a fost mai deștept. S-a dus cu 5 ani înainte și și-a luat numele la OSIM. La ora aia „Talisman” este over the top. Eram singura formație care umplea stadioanele cu bilete.”, a mai spus Tavi Colen, la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest