Actorul Silviu Biriş a luat-o pe calea bisericii! A dezvăluit motivul incredibil: „Nu am renunţat” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Silviu Biriş este uul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori din România. În prezent, activează pe scena Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti, iar în paralel este studentul anului trei la Universitatea Teologică din Capitală, la secţia Pastorală. Invitat în cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, actorul a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis sa o ia pe calea bisericii.

Silviu Biriş a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă, atunci când s-a divorţat de Irina Cornişeanu, femeia cu care are doi copii. Se pare că atunci a fost momentu când a simţit că are nevoie să se conecteze cu Dumnezeu, mai ales că pe lângă despărţirea de partenera de viaţă, prietenii i-au întors spatele, când a avut cea mai mare nevoie de ei.

„A fost în urma unei despărţiri. Într-un moment în care familia mea s-a rupt, a trebuit să văd de unde a pornit rău. Orice despărţire este o tragedie în cadrul familiei, dar nu am reununţat. Am luptat pentru persoanele respective.(...) Vina mea era că voiam să fac din ceilalţi cum credeam eu că trebuie să fie. Noi încercăm să ne educăm copiii aşa cum vrem noi, așa cum ne-au educat şi pe noi părinţii noştri. Noi nu luăm seamă la sfaturile celorlalţi. Iar cine m-a ajutat a fost duhovnicul. Am luat cuvântul bun şi am înţeles că tăierea voii este una dintre cele mai importante. Este ca un regim. Ai nişte porunci foarte frumoase, stricte sau mai puţin stricte, petnru că ai foarte multă libertate.” a spus Silviu Biriş.

A divorţat în urmă cu trei ani

Divorţul dintre Silviu Biriş şi Irina Cornişeanu a uimit pe toată lumea. Din exterior lucrurile păreau că merg excelent între cei doi, dar nu a fost deloc aşa. Cu doi copii, David şi Eva, cei doi au decis să se separe în secret. Partajul a fost făcut imediat după divorţ, iar nepotul Vetei Biriş s-a ales cu un teren de 3.000 de metri pătraţi la Periş, două apartamente în Bucureşti şi un jeep, în vreme ce Irina a rămas cu o parte din terenul de la Periş, o bucată de 7.000 de metri pătraţi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest