Adevăratele staruri sunt, în seara de Crăciun, la “Agentul VIP”

 
+2 click pentru
galerie

“Agentul VIP” nu a plecat la colindat aşa cum telespectatorii Antenei Stars s-ar fi aşteptat, ci îi asteaptă, de la ora obişnuită, 21.30, într-o emisiune plină de umor, veselie şi cu multe surprize.

Marii actori Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, dar şi Oana Zăvoranu, sunt printre vedetele ce îşi vor petrece prima zi de Crăciun alături de Cristi Brancu şi de telespectatorii Antenei Stars.

Celebrul Moş Crăciun va fi prezent în platoul emisiunii, iar cel care şi-a asumat acest rol va fi şi mai celebrul Rică Răducanu. În seara magică de Crăciun, Alexandru Arşinel va interpreta, într-o manieră extrem de sensibilă colindul “Din an în an sosesc mereu”. Actorul a recunoscut în faţa gazdei emisiunii că în perioada grea prin care a trecut a aflat care-mi sunt adevăraţii prieteni, dar şi că nu poartă nimănui pică, indiferent de câte lucruri s-au spus despre operaţia prin care artistul a trecut.

Pentru Oana Zăvoranu, cea de-a doua invitată specială din seara de Crăciun, întâlnirea cu Cristi Brancu s-a produs într-un…pat, adus special în platoul emisiunii. De ce a fost Oana tratată ca o prinţesă de către “Agentul VIP”, dar şi care au fost surprizele puse la cale de Brancu şi echipa lui, telespectatorii Antenei Stars vor afla în seara de Crăciun, de la ora 21.30.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest