Adevăratul motiv pentru care actorul Jean Paler a slăbit enorm

 
+2 click pentru
galerie

Jean Paler a slăbit enorm în ultima perioadă, iar presa a presupus că acest lucru s-a întâmplat din cauză că ar fi avut multe probleme de sănătate. Jean Paler a dezvăluit care a fost motivul din cauza căruia a dat jos atâtea kilograme şi a blamat presa pentru speculaţiile false.

"Am slăbit pentru că am vrut eu, am dat 14 kilograme jos. Presa a interpretat că sunt bolnav, uitaţi-vă în hal a ajuns, e de nerecunoscut. Pentru care motiv dragii mei, să vă vindeţi marfa pe sănătate mea şi pe numele meu? Sunteţi nişte patrupede, ca să nu vă spun altfel," a spus Jean Paler, adresându-se către presă, în ediţia de joi a emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Actorul a povestit şi cum a reuşit să slăbească.

”Am ținut o cură se slăbire și am slăbit 14 kilograme. Nu am slăbit din cauza bolii, am slăbit pentru că am vrut eu! Nu mai mănânc de trei luni jumate pâine, carne nici nu mai zic! Mănânc legume cât cuprinde, am o dietă la care țin foarte mult. Sunt chiar foarte sănătos acum, le mulțumesc doctorilor care au avut grijă de mine”, a mai declarat Jean Paler, joi, în emisiunea ”Agentul VIP”, de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest