Adriana Bahmuţeanu a ajuns la limita răbdării: "Nu mai am aer să vorbesc. Copiii mei nu pot merge la şcoală din cauza fostului meu soţ!"

 
+3 click pentru
galerie

Nu mai formează de mult timp un cuplu, însă conflictul dintre ei nu mai încetează. Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană se ceartă din nou, iar consecinţele se răsfrâng asupra copiilor.

Adriana Bahmuţeanu a intrat în direct, astăzi, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi a vorbit despre faptul că cei mici nu pot merge la şcoală din cauza faptului că fostul ei soţ nu şi-a dat acordul pentru acest lucru.

"Nu mai am aer să vorbesc, eu de luni am tot făcut toate demersurile pentru ca aceşti doi copii  mici să poată fi şcolarizaţi. Din păcate, din moment ce nu am acordul fostului meu soţ. De asemenea  nu a fost de acord ca cei mici să primească consiliere psihologică.

Dacă fostul meu soţul venea luni dimineaţă, la şcoală, l-am rugat frumos, cu cerul şi cu pământul să vină să dea o semnătură. Nu a venit să dea semnătura şi copiii mei nu pot merge la şcoală, rămân acasă."
a spus Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

"Există pe rol o plângere penală pentru toate jignirile pe care mi le adresează Adrianei Bahmuţeanu în presă. Copiii fost mutaţi de domna Bahmuţeanu pentru nu puteau fi mutaţi direct în clasa  întâi de la clasa pregătitoare, de la "Lauder". (...) Mâine va mai avea un set de plângeri pentru afirmaţiile pe care le-a făcut astăzi," a spus Silviu Prigoană.

Aflaţi toate detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest