Adriana Bahmuţeanu, detalii şocante despre comportamentul copilul ei: "Se trezeşte de 2-3 ori pe noapte, speriat şi începe să plângă!"

 
+3 click pentru
galerie

Deşi nu mai locuiesc de mult timp împreună şi se părea că certurile dintre ei se mai liniştiseră în ultima perioadă, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au ajuns din nou la cuţite. Prezentatoarea TV este revoltată de faptul că baiatul ei se trezeşte noaptea din somn şi începe să plângă. Ea spune că este traumatizat de băităile pe care le-a primit de la tatăl său. 

Adriana Bahmuţeanu a intrat în direct în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars şi povestit deschis despre problemele de sănătate pe care le au copiii săi şi a suţinut că acestea sunt datorate modului violent în care se comporta Silviu Prigoană faţă de ei.

"Este foarte urât să arăţi iamgini cu copilul tău în momente în care nu se simte foarte bine. Până acum fost meu soţ mi-a interzis să dau imagini la TV cu copiii noştri, inclusiv de la evenimentele de familie sau în situaţiile fericite în care eram împreună. Chiar dacă puneam o poză pe Facebook şi atunci primeam reproşuri. Nu înţeleg de ce acum iese cu lucrurile astea în presă, pentru că băiatul nostru cel mai are a vaut probleme de adaptare extrem de mari la această şcoală la care soţul meu l-a înscris în noiembrie anul trecut, încă de la început. Soţul meu s-a dus de nu ştiu câte ori să ia copilul de la şcoală, s-a dus să îl ia şi sin dormitorul de şcoală acolo unde copilul dormea sau din alte locuri unde era pur şi simplu izolat de colegii lui, era ţinut împreună cu o doamnă profesoară, cadrul didactic.

Soţul meu. De ce nu dă şi aceste imagini? De ce câte ori s-a dus el să ia copilul de la şcoală şi de câte ori l-a bătut la şcoală. La bătut la şcoală de mai multe ori, până când doamnele de acolo s-au hotărât să rupă tăcerea, s-au hotărât să îmi spună. Am depus la instanţă un dosar medical prin care se explică ce probleme au. Copilul meu Maximus se trezeşte noaptea speriat, noi îl culcăm pe la ora 9 şi jumătate - 10 seara. Eu consider că este o oră rezonabilă pentru un copil de 7 ani, în condiţiile care se trezeşte pe la 7 şi un pic dimineaţa. Acest copilaş sărman se trezeşte de 2-3 ori pe noapte, speriat şi începe să plângă. În cazul în care nu e nimeni lângă el, e mai grav, cum se întâmpla la tatăl lui. Dar sitauţia asta există de mai multe zile şi nu este confortabilă deloc. Încercăm să rezolvăm problema asta  cu psihologi. Este clar că problema asta o are de pe vremea când stăteam cu tatăl lui când eu nu aveam voie să intru în camera lui să îl liniştesc, nu aveam voie să îl adorm, nu aveam voie să am niciun fel de comunicare cu copiii mei. Ordinul de restricţie se judecă, iar următorul termen se judecă pe 8 aprilie. (...) Mie mi-e frică să mă mai întâlnesc cu el şi cu copiii, pentru îi bate. Copilul meu s-a rugat de mine timp de trei luni de zile să plecăm din casă pentru că îi era frică de tatăl lor," a declarat Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest