Adriana Bahmuţeanu, noi acuzaţii la adresa lui Prigoană: "Le promite copiilor diverse gadget-uri în schimbul mutării la dânsul acasă!"

 
+4 click pentru
galerie

Războiul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană atinge cote alarmante! Chiar dacă au divorţat de ceva vreme, cei doi nu reuşesc sub nicio formă să ajungă la un consens şi continuă să îşi arunce vorbe grele. 

Silviu Prigoană este plecat cu cei doi copii în vacanţă, iar acesta a fost un alt motiv de scandal.

"Dânsul i-a bătut pe băieţii lui cei mari şi crede că aşa trebuie să procedeze la fel cu cei mici. Cred că dânsul este cel manipulează copiii, pentru că le promite diverse gadget-uri şi diverse lucruri pe care copiilor le face plăcere să le aibă, în schimbul mutării la dânsul acasă. Adică el le spune că le ia un telefon, dacă ei îi spun judecătorului că vor la tati acasă," a spus Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea " Agentul Vip", de la Antena Stars.

Silviu Prigoană a intrat în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi contrazis-o din nou pe fosta lui soţie. Ba mai mult decât atât, omul de afaceri a spus din nou cuvinte jignitoare la adresa prezentoarei tv.

"Eu mă comport perfect normal cu copiii mei, eu nici măcar o îngheţată în plus faţă de cum le luam acum câţiva ani. Eu am fost în multe vacanţe cu copiii mei şi am avut grijă de ei," a declarat şi Silviu Prigoană.

Aflaţi toate detaliile în materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest