Alexandru Arşinel, ultimele detaii despre starea de sănătate! Prima apariţie televizată după ce a fost la Terapie Intensivă VIDEO

 

Alexandru Arşinel a acceptat invitaţia în platoul emisiunii „Agenţia VIP”, fiind prima apariţie televizată după ce a fost la Terapie Intensivă. Actorul a fost internat de urgenţă. În urmă cu două săptămâni, după ce a avut grave probleme de sanătate.

Alexandru Arşinel a vorbit despre starea actuală de sănătate, cât şi despre faptul că încearcă să se împotrivească cât de mult cu putintă problemelor care simte că îl domină. Se pare că episodul s-a petrecut în timp ce era pe holurile spitalului, atunci când era cu soţia sa la o programare pentru recuperare.

"La vârsta asta ai zile și bune și rele. Trebuie să fentez cât pot. Am momente. Am avut un puseu de tensiune scăzut, am avut tensiune mică și cu o seară înainte și am luat o pastilă. Am avut o eliminare de potasiu, de săruri, m-a luat o amețeală pe care n-am avut-o în viața mea. Am avut noroc că s-a întâmplat în spital, eram cu soția mea la recuperare. Nu recunoșteam pe nimeni din jur. Le-am zis că am senzația că nu mai pot sta pe picioare.", a declarat Alexandru Arșinel, la Agenția Vip.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest