Alina Laufer, despre Jorge: "Am fost acuzată că îl înşel, era nemulţumit că nu apreciez că el vrea să devină inventator! "

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă au divorţat în urmă cu doi şi jumătate, Jorge şi Alina Laufer sunt din nou la cuţite. În ultimele zile şi-au lansat acuzaţii grave la unul la adresa celuilalt şi s-au certat pe suma pe care care trebuia să o plătească Jorge pentru copilul pe care îl au împreună.

Alina Laufer a povestit câteva detalii despre relaţia lor şi despre motivele de despărţire pe care i le-a invocat Jorge, în momentul în care au luat decizia de a divorţa.

"Eu am fost tot timpul prietenoasă cu el, doar e tatăl copilului meu. Dar m[ derajează că minte, sunt lucruri pe care trebuie să şi le asume. Nu poţi să vii şi să pozezi în tatăl perfect. El îşi iubeşte copilul, dar una e să îl iubeşti şi alta e să îl îngrijeşti. (...) Am încercat de multe ori să vorbesc cu el, dar nu ne-am înţeles. (...) Când ne-am despărţit, a venit acasă şi mi-a spus că vrea să divorţeze pur şi simplu. După care a început să mă acuze pe mine de fel şi fel de lucruri, am fost acuzată inclusiv că îl înşel. Mi-a zis că eu sunt foarte intersată. Contrar aparenţelor eu am muncit foarte mult la viaţa mea şi muncesc în continuare. M-a acuzat că sunt materialistă, că eu că îl ţin din carieră. Când eu de fapt niciodată nu i-am reproşat nimic, a avut din partea mea linişte şi înţelegere în toate activităţile lui. Şi în clipa în care am fost acuzată de toate aceste lucruri, m.am simţit nedreptăţită. Eu nu am vrut să cred şi nu am înţeles de ce m-ar fi înşelat, dacă el avea acasă tot ce avea nevoie. Nu am fost niciodată geloasă. El spunea că este nemulţumit că nu-l apreciază soţia suficient. Era nemulţumit că nu apreciez că el vrea să devină invetator. Nu, la modul cel mai sincer. El zicea că o să devină milionar din anumite brevete şi invenţii, pe care le avea la momentul respectiv, iar eu crede-mă nu eram de acord cu lucrul acesta. Eu îi ziceam hai să punem osul la treabă şi să muncim, că în niciun caz nu vei fi următorul "Capră al României" şi să faci milioane din coşul de gunoi pentru maşină, suportul de ochelari pentru maşină. Eu sunt o tipă realistă, mie să îmi vii cu calcule. Dar poate că actuala lui soţie, l-a susţinut cine ştie," a declarat Alina Laufer, în ediţia de luni a emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest