Alina Laufer, despre Jorge, fostul ei soţ: "Atunci când minţi, măcar asigură-te că ţii minte toate minciunile!"

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul dintre Jorge şi Alina Laufer a ajuns la cote maxime. Cei doi au o fetiţă împreună şi au divorţat în urmă cu ceva timp. Alina Laufer a venit în platoul emisiunii "Agentul Vip" şi a desfiinţat toate afirmaţiile lansate de Jorge în presă în ultimele zile referitoare la pensia alimentară, pe care trebuie să i-o trimită copilului lor lunar.

Alina susţine că suma de 1000 de euro pe care i-o datorează Jorje lunar pentru fetiţa lor, Karina, a fost stabilită de comun acord şi reprezintă şi o parte din banii pe care i-ar fi datorat artistul. Această sumă ar fi provenit dintr-o afacere, pe care cei doi au gestionat-o împreună, pe vremea când erau căsătoriţi. Alina a venit în platoul emisiunii, cu acte care să susţină spusele ei şi care să demostreze că afirmaţiile foatului ei soţ sunt false.

"Jorge îşi vede fetiţa în fiecare zi, o ia în weekend-urile aferente, au o relaţie cât se poate de stabilă, nu e niciun pericol de a nu-şi vedea fetiţa. (...) Nu m-am dus în instanţă să-i cei 1000 de euro doar că aşa am vrut.  Fostul meu soţ a plătit pensie alimentară doar câteva luni. Eu nu mai suport minciuna, din moment ce aici scrie negru pe alb, eu am acte care să demonstreze lucru acesta, doar pentru că este persoană publică, este un bărbat talentat şi eu îi apreciez toate astea, l-am apreciat şi l-am susţinut întotdeauna. Dar nu poţi să vii şi să susţii minciuni şi să ai pretenţia ca lumea să te creadă, doar pentru că vrei să fii diplomat, nu dai prea multe detalii. Şi eu risc mai mult, pentru că lumea mă percepe pe mine ca şi când ee îmi spăl rufele în public sau că eu caut scandal, dar eu nu accept să se spună nicio minciună la adresa mea, în niciun caz.  (...) Executarea silită am făcut-o după un an şi ceva,  timp în care nu mi-a mai plătit nicio pensie alimentară. Aşa a fost înţelegearea, afacerea am făcut-o pentru copil, nu pentru mine. Singurele luni în care nu a văzut copilul, au fost cele în care el a plecat de acasă, pe mine mă părăsise. A fost la câteva luni după divorţ. Nu am vrut să treacă copilul prin acea traumă. Atunci când minţi, măcar asigură-te cu ţii minte toate minciunile, " a declarat Alina Laufer, luni, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest