Ana Mocanu are probleme de sănătate! "Mi-e frică să mă operez"

 

Ana Mocanu a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP", unde a făcut dezvăluiri incendiare despre corespondenţele sale, dar şi despre problemele de sănătate pe care le are.

Singurică, frumuşică şi cât se poate de senzuală! - aşa e Ana Mocanu şi niciun bărbat nu poate nega asta. Vedeta a fost invitată în emisiunea "Agentul VIP", unde a dezvăluit detalii intime despre mesajele pe care le primeşte de la admiratori, dar a şi demonstrat că nota şi mărimea... contează!

"Pe pagina oficială îmi dau mai mulţi mesaje, pe contul personal mai ţărănuşi ca să zic aşa, îi triez... Dacă îţi vine să crezi îmi trimit ei poze cu ei dezbrăcaţi... În momentul ăla block, block... Mai văd un 15, un 10... Primeşti tot felul de mesaje... N-am dat nota 20, i-aş fi dat add friend", a mărturisit Ana Mocanu.

Cu toate astea, vedeta are probleme de sănătate ce se potr transforma în ceva mai grav: "Am fost la medic şi nu văd la depărtare. Ori port ochelari, ori mă operez. Am înţeles că durează opt minute operaţia cu laserul, dar după trebuie să stai bandajată câteva ore, mi-e frică de operaţia asta. Am făcut rinoplastia şi nu pot să port ochelari acum. Dacă aş ieşi cu un băiat şi s-ar duce la doi metri în faţă şi s-ar pupa cu alta eu nu l-aş vedea, m-aş distra, n-aş avea treabă"

Pe Ana Mocanu o puteţi urmări pe Antena 1 la "Un show păcătos" care se difuzează de luni până joi, începând cu orele 23:30.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest