Andreea Bănică a dezvăluit când va naște a doua oară, dar și ce zodie va avea băiețelul ei

 

Andreea Bănică este însărcinată pentru a doua oară și peste numai câteva luni va aduce pe lume un băiețel.

Vedeta a intervenit telefonic la ”Agentul VIP” unde a vorbit despre sarcina sa, dar și când îl va aduce pe lume pe băiețelul său:


”S-au grăbit să mă facă grasă, cu sânii lăsați. Până la urmă, și-au dat seama că sunt însărcinată. Mie îmi place să mă mențin pentru mine și pentru familia mea, pentru soțul meu. Sunt însărcinată în cinci luni și nu puteam să am acea burtică și am aflat și sexul bebelușului cu un test pe care l-am făcut în primele săptămâni. Am vrut să mă asigur că este bebelușul sănătos, nicidecum nu m-a interesat sexul copilului. Eu am avut ceva probleme hormonale și a trebuit să fac un tratament ca să fiu femeie în toată regula. Am făcut un tratament pentru a reveni la normalitate. Am luat decizia să plec la medic. În tot acest timp, făcând acest tratament, în luna februarie, nu a mai fost cum trebuia să fie și am descoperit că sunt însărcinată. Am sunat medicul și m-a felicitat: ”Să știți că toate doamnele care vin aici vor să facă un copil”,mi-a spus doamna”
, a mărturisit Andreea.

Artista a mai vorbit și despre primele gânduri pe care le-a avut atunci când a descoperit că va avea încă un copil:

”M-am gândit prima dată cum va reacționa Sofia, ce va spune. Astăzi a aflat și i-am spus că m-am îngrășat și nu știu de ce m-am îngrășat. Ușor-ușor au trecut câteva minute și a început să îmi pupe burtica.  Am visat că o să am un băiețel și mi s-a adeverit visul. Am fugit sus cu telefonul și i-am spus că am primit rezultatul. Amândoi ne uitam unul la altul și nici nu mă mai gândeam vreodată că vom deveni părinți. Tratamentul a fost unul foarte greu și destul de greu de suportat de către cei din jurul meu. Nu eram mereu lucidă, nu puteam conduce. Am luat decizia să nu spunem nimănui. Pe părinții lui Lucian i-am anunțat abia după ce am făcut testul. Au rămas și ei surprinși. Mama lui mi-a zis că își luase gândul că vom mai face un copil. O să fim împreună, o să ne iubim și sperăm să fim cu toții fericiți”, a mai spus Andreea.

Soția lui Lucian Mitrea a vorbit și despre stările pe care le-a resimțit în ultimele luni, dar și când va naște:

”Sarcina a fost grea până acum. A fost diferită de cea cu Sofia. Am avut niște dureri de stomac, arsuri, aveam biscuiți în toate buzunarele, eu aveam un stil de viață sănătos și foarte normal. Am mers la nutriționist și mi-am dat seama că nu pot consuma alimente din acel meniu. Deja îmi făceam griji. Important e să fim sănătoși. Pot să iau și 50 de kilograme, o să le dau jos. Cam așa au fost primele trei luni. Acum sunt foarte bine. Nu m-am mai gândit la lucrul acesta, la Sofia am făcut cezariană. Sunt ok, îmi onorez concertele, așa că merg înainte.Nu am găsit un nume și i-am promis Sofiei că o să căutăm un nume împreună”, a mai spus Andreea.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează un cuplu reuşit atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, unde Lucian Mitrea este managerul artistei. Cântăreaţa şi soţul ei au împreună o fetiţă pe nume Sofia, născută în 2009.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest