Andreea Bănică, probleme în timpul sarcinii! "Am avut arsuri şi mă durea stomacul foarte tare"

 

Miercuri seară, Andreea Bănică a mărturisit ce înseamnă să fii gravidă. De asemenea, vedeta a mărturisit şi când se va retrage de pe scenă.

Andreea Bănică a intrat în emisiunea "Agentul VIP" şi a mărturisit că în primele luni de sarcină s-a simţit atât de rău, încât a avut nevoie să poarte la ea biscuiţi şi covrigi. Ei bine, acesta nu e singurul detaliu pe care l-a mărturisit. Vedeta a făcut prima declaraţie despre retragerea din muzică, odată cu naşterea celui de-al doilea copil.

"Am avut probleme şi a trebuit să mănânc foarte mulţi carbohidraţi, biscuiţii îi aveam mereu în buzunare, la fel şi covrigeii. Îmi era rău, aveam arsuri, mă durea stomacul foarte tare. În primele trei luni am pus vreo patru kilograme (...) În Octombrie nu cred că o să mai fac faţă. I-am spus să vorbească cu oamenii şi să mă înlocuiască. În Noiembrie o să nasc", a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică este căsătorită cu managerul ei, Lucian Mitrea
Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează un cuplu reuşit atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, unde Lucian Mitrea este managerul artistei. Cântăreaţa şi soţul ei au împreună o fetiţă pe nume Sofia, născută în 2009.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest