Andreea Tonciu, petrecere cu mare fast de ziua ei: „Am deja portbagajul plin de cadouri!”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Tonciu a avut parte de un bairam de cinci stele, cu invitaţi aleşi pe sprânceană, de ziua ei de naştere. Frumoasa brunetă şi-a invitat toţi prietenii din showbiz şi a petrecut până în zori!

Deşi ziua ei de naştere este pe 12 mai, Andreea Tonciu a decis să îşi celebreze ziua mai devreme, pe 9 mai. La petrecerea ei au fost număroase vedete din showbiz-ul autohton: Loredana Chivu, Adriana Bahmuţeanu, Oana Roman, Alex Florescu, Bianca Pop, iar astea sunt numai câţiva din cei care i-au fost alături.

"Nu mi-am mai serbat ziua de foarte, foarte mult timp. Sunt extrem de fericită că am foarte multă lume lângă mine. Ziua mea este pe 12 mai, dar având în vedere că este în weekend, nu am găsit nicio sală liberă. Mă mai distrez şi duminică. Am deja portbagajul plin de cadouri. Mie îmi plac florile foarte, foarte mult. Eu îmi cumpăr singură flori şi îmi pun în vază. Mama şi Reby sunt împreună acasă, Reby face nani la ora asta. Duminică o să petrecem alături de ea", a spus Andreea Tonciu. 

"Mai am o surpriză. O să o vedeţi în premieră mai încolo. Nu pot să spun. E surpriză mare! E ceva frumos", a spus Daniel, soţul Andreei Tonciu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest