Andreea Tonciu, primele declarații după ce și-a botezat fetița: ”Sunt fericită, visul mi s-a împlinit”

 

Andreea Tonciu și-a creștinat astăzi fetița și a oferit în exclusivitate un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre acest moment important.

Aceasta a vorbit despre cum a fost în biserică, dar și despre nuntă.”Sunt foarte fericită, visul meu mi s-a împlinit, mai aveam puțin și plângeam. Am un copil foarte cuminte și nu a plâns. A început puțin să plângă, chiar mi-a dat Dumnezeu un copil extrem de cuminte și plânge doar dacă am întârziat să îi dau mâncarea.  Este foarte mâncăcioasă, ca tatăl ei. Am fost cu toții emoționați. Nașii, sunt foarte fericită că ne-au botezat copilul. Pe nașa o consider ca pe a doua mamă, iar pe nașul ca pe tatăl meu. Totul a decurs bine. Visam de mult timp să am o familie”,  a spus Andreea.

Soțul Andreei a spus și el câteva cuvinte.”Sunt cel mai fericit, am o nevastă frumoasă, un copil, ce să mai zic?”, a spus și soțul Andreei.

Andreea a vorbit și despre nunta de duminică.


”O să aibă și cea mică o rochiță ca a mamei. Am tot ce vreau în momentul de față. La un al doilea copil nu mă gândesc acum, să mai crească Rebecuța, poate peste un an, doi”,
a mai spus Andreea.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest