Andrei Andrei a recunoscut! De ce nu a ales nicio fată la finalul concursului "Burlacul"?

 
+2 click pentru
galerie

Show-ul "Burlacul" s-a sfârşit în urmă ceva timp, iar Andrei Andrei a rămas tot singur. Chiar dacă a devenit celebru, iar acum este admirat de mii de femei, se pare că niciuna nu a reuşit să îi ajungă la suflet.

Invitat în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Andrei a vorbit despre experienţele trăite alături de fetele care au concurat pentru inima lui. "Burlacul" s-a arătat a fi destul de dezamăgit de speculaţiile care au apărut în presă în ultima perioadă referitoare la faptul că ar fi avut o prietenă, dinaintea începerii concursului. De asemenea, şi-a exprimat părerea în legătură cu lucrurile pe care le-au spus la adresa lui, fetele din concurs, după difuzarea emisiunii.

"Vreau să spun că am fost puţin surprins de ce a apărut în presă şi ce poveşti s-au scos în privinţa mea. M-a luat şi pe mine prin surprindere sincer şi am ales să nu comentez şi să nu intru în scandalul ăsta că nu avea niciun sens. Tocmai că nu aveam o prietenă dinainte, lumea spunea şi eu eram surprins şi am zis ok, voi ştiţi mai bine viaţa mea personală? Andreea a fost prietena mea şi nu mai e, dacă ne-am despărţit, înseamnă că ne-am despărţit.

Fetele de la emisiune mi-au plăcut mult, dar nu îndeajuns. Eu am mai avut experienţe de genul. Ştiam exact mersul, ştiam exact unde o să ducă şi nu avea niciun sens să creez mai multă suferinţă, şi văzând şi aflând ce au scris fetele după ce s-a terminat "Burlacul" de difuzat. Unele fete care au participat au scris lucruri foarte ciudate, nu m-a enervat, dar mi-a confirmat faptul că am făcut bine că nu am ales pe nimeni. Cu ideea de mă căsători am pornit, dar nu întotdeauna toate finalurile sunt fericite. Mi s-a spus că show-ul a fost regizat, dar cine ar regiza o telenovelă cu final nefericit. Nu are niciun sens. De ce nu ar da publicului ceea ce vrea, dacă e regie până la urmă? Mi-au dat libertate de decizie echipa de producţie şi Antena 1 şi am apreciat faptul că nu m-au forţat să fac absolut nimic şi tot ce s-a întâmplat acolo a fost din propria iniţiativă. Erau fete bune, dar eu nu sunt un premiu şi trebuia să simt şi eu ceva, lucru pe care nu l-am simţit. (...) Iubitele mele, de fiecare dată eu am mers să vorbesc cu ele. Dar eu sunt mai timid aşa şi nici nu îmi place să fiu insistent. Nu cred că am fost refuzat până acum, dar cel puţin aşa îmi amintesc," a declarat Andrei Andrei, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflați mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest