Angelica vrea să-și ia copilul înapoi de la Luminița Anghel, cu orice preț! Ea susține că fata i-a spus că o iubește și îi duce dorul

 
+2 click pentru
galerie

Angelina Constantin, mama biologică fetiţei pe care a crescut-o Luminiţa Anghel, a vorbit din nou despre ea și a dat câteva detalii despre cum a decurs ultima întâlnire. Angelica susține că Maria i-a spus că vrea să se întoarcă la ea și că i-a dus dorul.

"Am mers și am vizitat-o la centrul de plasament la care era. Când m-a văzut Măriuca, s-a înroşit la faţă. După 4 ani jumate, îi scânteiau ochii, m-a pupat, am pupat-o. I-am dat sacoșica cu dulciuri și sucuri. Ea tot timpul stătea lângă mine. Am întrebat-o dacă mă iubeşte şi ea mi-a răspuns: Cum să nu!. Când a zis asta, mi-a sărit în gât şi m-a pupat. Când am întrebat-o dacă vrea meargă acasă, și i-am explicat că eu nu am banii ca Luminița Anghel, sunt o femeie modestă, iar ea a zis că nu contează că nu am atâţia bani, mă iubeşte oricum. A fost aşa de fericită, când s-a jucat cu fratele ei, îi străluceau ochii în cap", a declarat Angelica, vineri, în emisiunea "Agentul Vip" de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest