Antonia şi soţul ei, bătălie crâncenă pe copil!!!

 

Rãzboi total! Antonia şi Vicenzo Castellano s-au dat în judecatã reciproc. Vedetă şi soţul ei se judecă pentru custodia micuţei Maya. Nu mai există nicio cale de împăcare

Potrivit datelor obţinute de la Judecătoria Sectorului 2, atât Antonia cât şi Vicenzo Castellano au mai multe lucruri să-şi reproşeze. "Începând cu luna noiembrie a anului 2011, pe fondul neînţelegerilor şi opiniilor divergente în ceea ce priveşte viaţa de familie, am hotărât de comun acord să ne separăm", se menţionează în acţiunea de divorţ.

Antonia cere ca Maya să-i fie încredinţată, iar domiciliul fetiţei să fie stabilit la adresa unde domiciliază şi cântăreaţa. Artistă susţine că Vincenzo ar fi "sechestrat-o" pe micuţa Maya în casa părinţilor lui din Italia încă din vară.

De cealaltă parte, Vicenzo Castellano ar fi nemulţumit de faptul că artistă nu acordă suficient de mult timp creşterii micuţei. Lucru pe care îl recunoşte şi vedeta. "Ulterior, mi-a reproşat neimplicarea în creşterea fetiţei", afirmă Antonia în cererea ei.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în mai 2011, după ce, în august 2010, se născuse fetiţa lor, Maya Rosaria. În toamna lui 2011, relaţia lor s-a încheiat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest