Bombă! Adevăratul motiv pentru care Angelica o vrea înapoi pe Măriuca! Un martor cheie susține sunt 5000 de euro la mijloc

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul ce o are ca protagonistă pe Angelica, mama biologică a fetiței pe care a crescut-o Luminița Anghel este departe de sfârșit, iar pe zi ce trece, apar informații din ce în ce mai compromițătoare despre această femeie. Se pare că de această dată este în joc o sumă de bani.

În cadrul emisiunii "Agentul VIP" a intrat în legătură telefonică directă un martor cheie din acest caz, a cărei identitate nu a fost descoperită din motive de siguranță, dar care susține că are dovezi clare pentru a justitfica ceea ce spune. La mijloc ar fi vorba despre o sumă importantă de bani, și anume 5000 de euro, pe care i-ar fi încasat Angelica de la o doamnă, pe nume Cerasela, iar Măriuca ar fi fost practic "obiectul" de schimb. 

"Eu știu despre acest de aproximativ două luni de zile, de când s-a mediatizat. Știu doar că această doamnă Angelica cu acest Costel, care are o rudă în Bacău. Știu foarte sigur că ei au venit în Bacău acum două luni. În urmă cu 5-6 luni au încasat 5000 de euro de la o familie, mai exact de la o doamna pe nume Cerasela. Acești bani ar fi fost dați în schimbul Măriucăi, fata pe care a născut-o Angelica", a declarat martorul cheie, în emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest